Siste dager i Bodø

  • 02.feb.2010 // 00:21
I anledning at jeg skal flytte til NYC har jeg vært mye sammen med familie og venner de siste ukene. På lørdag kveld var jeg, mamma, pappa, Besta, Tom og Lisa på Bjørk og spiste en god avskjedsmiddag, som var veldig koselig. Middag med vår familie er seriøst underholdning, jeg ler meg halvt ihjel noen ganger.

 
Lisa og Tom                                                          Mamma og Besta
 
Jeg og Pappa                                         Rommet mitt sin tilstad under pakkinga

Ellers, så var pakkinga var mindre stress enn jeg hadde trodd! Det vil si, jeg hadde besøk av Nazi-Lisa på lørdags kveld, og hun tvang meg til å fjern omtrent 2/3 av koffertens opprinnelige innhold. Og bra var det, for jeg klarte fantastisk nok å få kofferten innen vektgrensa på 20 kg!! 20,38 kg veide den, for å være eksakt. Så tusen takk til Lisami for hjelpa, det hjalp utrolig mye å ha en organisert og ryddevillig svigersøster som pakkeansvarlig. Har forresten aldri sett noen mer entusiastisk over noen vakumposer før, skulle tro det var julaften x2 for henne. Var trist å si hade til Lisa og Tom, håper de kommer på besøk ASAP (hint hint).

 
Lisa koser (!) seg med listeskriving          Men det var ikke bare gøy, hardt fysisk
                                                                             arbeid måtte til også.


I ettermiddag var det endelig tid for å forlate Bodø city, og mamma og Besta fulgte meg på flyplassen, hvor jeg møtte Benedicte, Frida og Eirik. Var litt rart å tenke på at jeg ikke skal tilbake før om noen mnd, men samtidig var det veldig godt. Trist å si hade var det jo, men er jo ikke mange månedene det er snakk om så det går jo alltids greit. Flyturen til Gardermoen gikk relativt fort, og vi kom oss raskt på hotellet vårt. Pappan til Benedicte har fiksa oss et kjempefint hotellrom på Thon Hotel Conference, hvor vi i skrivende stund bare slapper av foran tv'en.

 
Bennymor;*                                                          Litt av hotellrommet ;D

Anyways, vi gruer oss litt til den nitimes lange flyturen Oslo - Newark imorgen, men så gleder vi oss maaaasse til vi er fremme i New York. Da blir det nok mer interessante ting å skrive om her også, så ikke gi meg opp enda, haha. Flyet går klokka 11 fra Gardermoen, og vi er fremme i NY rundt kl.20 norsk tid (altså 14.00 amerikansk tid, for dere som er dårlige i hoderegning) (Mamma)

Snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits