Stardust

  • 05.feb.2010 // 08:24
God morgen!


Det obligatoriske yellow cab-bildet. Tatt med digitalkamera såklart, orka ikke drasse med speilrefleksen.

Dagen idag har vært en effektiv og fin dag. Kl. 09 imorges startet første skoledag for både meg, Benedicte, Frida og Eli, noe som vi var spente på. Etter en god natts søvn på vårt nye soverom tuslet Benedicte og jeg rundt 10-15 minutter fra leiligheten i Nolita til Metropolitan College of New York, som er samarbeidsskolen til Gateway College, hvor våre klasserom hører til. På skolen møtte vi resten av oss "Continental"-elevene (som de kaller oss), drakk litt kaffe og spiste muffins, før vi hadde et introduksjonsseminar på rundt 2-3 timer. Under seminaret lærte vi litt om skolereglene, de ulike fagene, om New York City generelt, om foreleserne og kontaktpersonene på skolen, og vi fikk en omvisning på campus - det virker som en veldig bra skole så langt!


Skolen vår, vi holder til i 11. etasje

Jeg og Eli                                                        Friiida

MCNY                                                        Brøkdel av utsikten fra kantina

Da vi hadde sjekket ut campus (kantinen har forresten utsikt til både Empire State Building og Chrysler bygningen!), tok alle sammen subwayen fra Canal st. til 50th street, og dro til et spisested kalt Ellen's Stardust Diner (like ved west 51st street & Broadway). Diner'en hadde et gjennomført 50s-tema, og servitørene var alle "up-and-coming"-Broadwaystjerner; mens vi spiste den gode maten både sang og danset de til diverse musikalmusikk og annen popmusikk. De var utrolig flinke til å synge, og var flinke til å underholde oss 200 nordmenn - jeg tror de fleste var imponerte for å si det sånn. Og det var få som gikk ut derfra med dårlig humør!

 
 
 
Diverse bilder fra dineren. Video på litt av showet kan du se i slutten av innlegget, men det ble dessverre ikke den beste delen. I videoen får du se  servitøren som var så djævelsk lik Mick Jagger i bevegelsene, som også var bare hysterisk rett og slett.

På dineren møtte vi Kristin igjen sammen med noen andre hyggelige folk, og vi dro og skaffet oss mobiltelefoner. (Nummeret mitt er 001-646-305-2296 dersom du lurte på det - jeg kan ikke ringe til Norge, men kan derimot motta samtaler fra Norge) Deretter gikk vi til Times Square, hvor det var noen ekstreme kristne som holdte en form for tale/roping/hjernevasking/bråking/synging midt på gata, med flere hundre ivrige og like bråkete tilhengere. Seriøst, vi gikk fort forbi for å si det sånn. Turte ikke å ta bilde engang, skremmende var det faktisk. Vi vandret videre ned Broadway, og dro på Hard Rock Café for å spise den berømte angus burgeren, som var kjempegod. Nam. Senere så vi innom noen butikker på vei nedover Broadway, før vi satte oss på subwayen hjem igjen. I dag har det vært varmt i lufta, og sol med skyfri himmel, og vi håper det holder til våren kommer - null snø eller nedbør generelt passer meg utmerket. Dessuten hater jeg minusgrader. Storfornøyd!

 
Kristin og Benny kjøpte seg nye briller..  Eli og jeg måtte hive oss på trenden

Benny,jeg og Eli ved Times Square                      Flashing lights

Benny og Kristin på Toys'r'us            Kristin, Benny, Eli og meg på Hard Rock Café

Imorgen blir det mer seminar fra kl 10, og så skal vi ta klassebilde og bilde til ID-kortet/studentbeviset vårt, før oss i fotojournalistikk-klassen skal ha første fototime! På kvelden skal vi se Broadway-stykket "West Side Story", som jeg gleder meg massemassemasseeee til. Snakkes!


5 kommentarer

Mammaen din.

05.feb.2010 kl.17:27

Heia Tina!!

Det ser ut som dåkker har det helt fantastisk!!

Kos dæ masse, og hæls di ainner.

Alt vel her!!

Kristin

05.feb.2010 kl.21:01

Jøss, ser ut som dere har det bra så langt!

Kan ikke si jeg ikke misunner deg litt... :P

Marlene :)

07.feb.2010 kl.15:09

Ååh, æ vil oog! ser ut som du koser deg søta:)

og forresten, hører latteren din med en gang på den videoen!:D hahah, miss u<3

Mia R

07.feb.2010 kl.17:45

Ja, digger latteren din! :D Høres ut som du har det kjempebra hvertfall, kos deg videre! <3

Tina K.J.

07.feb.2010 kl.17:53

Hahaha, var ikke baaare min latter da ;) men det var jo jævlig gøy ;D

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits