west side story

  • 06.feb.2010 // 05:53

Jeg, Benny og Eli i The Palace Theatre, klare for West Side Story

Heiaa. I dag tidlig dro vi på skolen vår for å ha et tretimers seminar/forelesning om studieteknikker, fremføringsteknikker, mål med studiene, og så videre. Foreleseren benyttet seg av mange retoriske virkemidler og var humoristisk, så timene gikk relativt raskt forbi. Alle 200 studentene samlet seg deretter på Conference Room på MCNY for å ta felles klassebilde, noe som ble mer eller mindre mislykka, haha, siden ikke alle kom med på bildet..

Kl 13 hadde Frida, jeg og resten av foto&journalistikkelevene vår første fototime i galleriet på Tribeca Film Center (1 av våre mange "klasserom"),rett over gaten fra selve skolen. Foreleseren var en amerikansk frilansfotograf som het Inbal Sivan, og hun var utrolig dyktig. På en tretimersøkt gikk hun gjennom en god del, og fikk mange nybegynnere til å forstå seg bedre på foto-termer (..også på engelsk)

 
Billett og hefte                                                   Ida er storfornøyd, hun!

 
Amanda og Lindis i teatersalen                    .. Og de fine nordleningene...


Trykk på bildene for å få dem større!

Da timen var over dro jeg og Frida for å møte Benedicte, Helene, og Eli, og vi dro shoppet litt langs Broadway, på veien vår hjem fra skolen. Hjemme hadde vi såvidt tid til å spise (siden jeg og Benedicte hadde helt glemt det av idag), skifte klær og fikse oss litt før vi måtte nærmest løpe til prince street for å ta subwayen til 47th street, som var hvor musikalen West Side Story skulle være. Musikalen virket veldig bra første halvdel, men på grunn av vonde rygger, kaldt lokale og søvnige øyne dro jeg og Benny i pausen. Vi dro innom en matbutikk og deretter rett hjem for å legge oss, dautrøtte som vi var.


Forresten, møtte på denne karen ved subwayen på tur hjem. Gullmannen?

Imorgen er det rebusløp på Manhattan, og senere mini-cruise langs Hudson river og East river, hvor vi skal få se frihetsgudinnen i solnedgang! Snakkes :))

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits