concrete jungle where dreams are made of

  • 07.feb.2010 // 20:24

Manhattan Bridge nærmest, Brooklyn Bridge i bakgrunnen

Lørdag morgen måtte vi stå opp KJEMPETIDLIG. Okei, klokka ni, men uansett.. Vi møtte opp på MCNY, hvor vi ble delt inn i tilfeldige lag - vi skulle ha rebusløp på Manhattan. Jeg kom på en gruppe med 8 andre stykker som jeg aldri hadde hilst på før, og alle var kjempegreie folk. Gruppelederen ble meg haha, og i løpet av de neste 3,5 timene både gikk vi, tok subwayen, og taxi - og fikk dekket de største områdene av Manhattan på kort-kort tid. Oppgaven var å ta bilde av gruppa ved hver post, og senere sende dem til den ene foreleseren vår. Postene inkluderte Columbia University, the Dakota building, Barnes & Nobles-butikken med Starbucks i toppen, opera-huset i NY, Sjømannskirken (hvor vi fikk grøt og vaffler!), FN-bygget, Scandinavia House og New York Public Library.

Siste post på programmet var Circle Line Pier, hvor vi møtte alle de andre studentene, og vi tok en båt opp og ned både Hudson river og East river. Vi hadde en utrolig fin utsikt hele veien, og inne i båten var det heldigvis godt og varmt, og veldig god stemning.

 
            Nasty blikk Kristin?                               Helene og frihetsgudinna
 
Kristin og meg                                             Amanda-roomie og meg
 
Pier 17                                                               Manhattan Bridge

Senere tok vi en taxi til Elizabeth st, dro på butikken en tur, og dro hjem for å ordne oss litt. Til oss var det mange greie folk som kom utover kvelden, og vi hadde det utrolig gøy. Senere kom også dattera til den ene foreleseren vår, som er skuespiller og spiller Blair Waldorfs venn eller noe i Gossip Girl, og hun var veldig morsom og kunne tekstene på mange norske sanger hehe. Senere dro vi ut med flere andre jenter, og vi dro blant annet til to barer, og etterpå et utested som het Greenhouse hvor vi dansa og hadde det kjempegøy.

 
Stua vår! Og masse bra folk                         Meg og Frida
 
TRØNDERBART!                                           Sacha og Helene
 
TRØNDERBART!                                          Sonya og Benny synger

I said what what, in the butt...                      Sonya, Frida og Sacha


Men nå er det snart shopping > Brooklyn > Super Bowl!! Snakkes;*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits