"I AM CHUCK BASS.."

  • 10.feb.2010 // 07:37

E DET F**TE MULIG?!?!?!?!?!

Søndag var første "fridag" (selv om alle dager egentlig føles som fridager, foreløpig..) Hele leiligheta sov lenge, som i til klokka 11 ca, før vi kom oss ordentlig på beina. Heldig var jeg, for Benedicte hadde våkna klokka 9 og rydda hele leiligheta etter vorset på lørdag - steike ta, ho e flenk denj jenta. Etter litt fiksing og triksing på badet stakk vi på shopping langs Broadway, før vi dro med Eli, Ingrid og Stine på Rocky's, en ræva restaurant borti strøket. No offence eller noe altså, men det var verken godt, rimelig eller god service haha. Men da vet vi det da! :)) Etterpå skulle vi egentlig på en bar for å se Super Bowl, men vi var så trøtte at vi bare dro rett hjem og la oss. Sover så syyykt godt her, deilig med bråket fra gatene og sirene utenfor. Ikke akkurat Tverlandet haha, selv om asylmottaket bråker endel enkelte netter.

 
Eli, Ingrid og Stine                                          Meg og Benny

Mandag
var det vår første ordentlige skoledag, jeg begynte ikke før 14, så jeg og Frida dro opp til the Upper West Side, så oss rundt omkring og vandret nordover mot Harlem. Der så vi plutselig masse filmcrew-trailere, og innså at det var Gossip Girl-innspilling rett ved oss! Der stod vi da, sammen med to andre britiske jenter, og ventet en liten stund sammen med den halvtruende bodyguarden på 2 meter (både i høyden og bredden, seriøst, MUSKLER?) Etter en liten stund kom plutselig Taylor Momsen (a.k.a. Jenny Humphrey) gående ut av den ene traileren, hun var kjempehyggelig, smilte og bare "hi, how are you?". Jeg og Frida ble så paff vettu at jeg klarte ikke å svare hehe. Fikk ikke lov å ta bilde av bodyguarden, så fikk bare tatt et bilde av bakhodet henne da. MEN for the record var jeg maks 30 cm unna henne, og hun var tiny altså.

 
Skiltet vi møtte på...                                       Bodyguarden..
 
Taylor Momsen bakfra haha                En av di 13 trailerne på settet, kirka til høyre

Etter enda en stund i kulda (som forholdsvis har gitt meg kuldeutslett på hånda som farsken ikke gir seg!) snur jeg og Frida oss andre veien, og ser han komme gående mot oss. Selveste Chuck Bass. Og nei, jeg mener ikke Ed Westwick, jeg snakker om CHUCK BASS. Han var totalt "in character" -- man så det så utrolig på måten han gikk på, blikket og ALT. ÆÆÆH jeg trodde jeg skulle klikke, helt seriøst. Vil ikke være fjortis altså, men er det mulig å ta seg bra ut? Tenk, vi stod sånn 20 cm unna han, og han sa HEI (etter at vi sa hei først, men det tells likevel). Aldri vært så lykkelig i mitt liv, værtfall ikke på lenge haha. Ble så gira at jeg fikk dessverre ikke noe bra bilder av han, men hallo -- alt ligger lagra i hodet mitt for alltid. Haha, true story.


Ed Westwick bakfra                                    Jæddæ

Litt etterpå kom Matthew Settle (Rufus Humphrey) gående mot oss, han hilsa og var kjempehyggelig - og ikke like travel som de andre - han var også myyye kjekkere og så mye yngre ut enn han gjør i serien. Han poserte så fint for kamera også, hyggelig fyr det der. William Baldwin var også og vimsa rundt på settet, ryktene sier han skal spille Serena sin far. Og vil dere ha flere spoilere? Settet vi var utenfor var Riverside Church - og alle var pynta i dress, smoking og kjoler - vi tipper bryllup?? Skal se ekstra på den episoden der, blir nok å kjenne igjen endel statister fra området også ;D


Matthew Settle kommer mot oss                 Seee så hyggelig!

 
William Baldwin ut fra kirka                        William på settet

Som to frosne istapper gikk Frida og jeg til nærmeste Starbucks, hvor vi varmet oss med drikke og en matbit, før vi gikk videre til Columbia University. Der så vi oss rundt på campus, tok noen bilder, før vi måtte dra med t-banen tilbake til skolen, hvor fotoundervisningen skulle starte. Timene gikk bra, kjennes som jeg begynner å få mer kontroll på kameraet mitt nå!

 
Godt og varmt!                                                     Nam nam
 
Frida på Columbia University                         Whoop whoop
 
Levende globus på campus (gidder ikke rotere bildet, snu heller dataen)   Meg

Tirsdag startet ikke forelesningene før kl 12, så jeg og Amanda (en av de 3 jentene jeg og Benedicte bor sammen med) gikk nordvest på Manhattan, mot Greenwich Village. Der gikk vi rundt og observerte folk, mens vi tok bilder og kikka i noen butikker. På krysset av Bedford & Grove møtte vi også på Friends-bygget, og vi tok noen bilder der og. Viktig å øve seg med kamera, ikke sant? Da klokken nærmet seg 12 gikk vi mot skolen, hvor vi hadde forelesning til kl 17. Artig.

 
Artig mann på gata                                 Amanda tar bilde av Friends-leiligheta
 
Bedford & Grove                                          Random bygg i the village
 
Amanda goes pro!                                                       Nyter sola

På kveldstid spiste jeg, Benedicte og Eli oss mette på Pinkberry -- en av verdens beste oppfinnelser!
 
Namnamnamnam                                        Så fiiin:*

I morgen er det meldt snøstorm i New York, men det tror jeg ikke før jeg får se det; det ble det også meldt førrige lørdag, og da så jeg kanskje 2 snøfnugg tilsammen hele dagen. Flere colleger og universiteter er stengt pga denne såkalte "snow day"-en, men neida -- viii skal ha undervisning vettu! Om vi så må gå i TO centimeter snø, vi skal trosse drittværet! Kommer tross alt fra Norge, vi burde jo være vant med det, som en mann kommenterte til Benedicte. Jeg tror det blir nok en fin dag jeg :))

15 kommentarer

Kjempe fin blogg!:D

Hva syns du om outfiten min?

Mr.Nail-K

10.feb.2010 kl.07:43

Kul blogg :)

Mia

10.feb.2010 kl.08:38

wow - heldig!

Mamma

10.feb.2010 kl.11:25

Ojojoj,dåkker e jo mitt i en film virka det som.

E kjæm snart bortover, og da bi e å prøv å bi oppdaga!!

Rægna me hovedrolle ganske raskt,hehehe!

Kos dåkker videre, og vær yders forsiktig!

GID

Kari Martine Krey

10.feb.2010 kl.11:53

Tante 'Trimtroll'

Wooooow ;o))

Kjempeartig å læs bloggen Tina!

D må jo vær vannvittig artig å opplev d dåkker gjør.......KOS DÅKKER!!

Stooor klæm <3

Maya

10.feb.2010 kl.18:47

Herlig å læs denna bloggen Tina! Kos dæ massemasse, men det ser e jo egentlig at du jær allerede;)

gla i dæ:)

Tina

11.feb.2010 kl.05:07

Tusen takk alle sammen ;D hehe ja æ forventa besøk altså! ;D

Lisa

11.feb.2010 kl.12:27

Skulle ønske jeg var deg.. da kunne jeg bodd i leiligheten min en stund til..

og jeg kunne spist Pink Berrys hver dag.. herlighet så godt det er!

Og jeg kunne generelt fått være lenger i New York.

*sjalu*

Nyt oppholdet ditt :)

Tina

11.feb.2010 kl.16:31

Lisa: jaaa, leiligheten er heeerlig, pinkberry er heeerlig, og new york er jo værtfall heeeerlig!! hvilken etasje bodde du i?

Hanne

13.feb.2010 kl.18:50

åherregud, så heldig dere er!! Jeg hadde DØDD om jeg hadde møtte så mange fra Gossip Girl!

Jeg tenker på å dra til New York neste år med Gateway for å studere moteledelse, og denne bloggen gjør at jeg er på god vei til å ha bestemt meg helt!! Jeg kommer til å følge bloggen din framover :)

Johanne

14.feb.2010 kl.00:56

så heldig ! =D

ingrid

14.feb.2010 kl.13:54

Nå ble jeg misunnelig! så utrolig heldig du er! håper å studere i NY til neste år selv,

får bare mer lyst når jeg ser bloggen din! ser helt herlig ut!

Tina K.J.

14.feb.2010 kl.19:23

Jaaa vi er utrolig heldige ^^ Anbefaler alle å gjøre det, utrolig bra opplegg ;D

Mina

15.feb.2010 kl.12:02

Å, blir så missunnelig, ser kjempekoselig ut. jeg vil også dra!

omg. hadde blitt skikkelig starstruck hadde jeg møtt noen i gossip girl.

pinkberry så godt ut <3

litt dumt spørsmål kanskje, men foregår undervisningen på norsk? er det elever der fra hele verden, eller er det delt opp slik at du går i klasse med folk fra samme land osv.??

Tina

21.feb.2010 kl.16:49

Mina; mye av undervisningen foregår på norsk, bøkene og eksamen er på norsk, men vi har amerikanske forelesere også. På skolen hvor vi holder til er det studenter fra hele verden:))

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits