blizzard

  • 14.feb.2010 // 21:07
Se den fiiine snøen, ka e det di syt over? I Bodø kalles dette oppholdvær og sol.

Tirsdag ble tv-serien jeg så på avbrutt; BREAKING NEWS! Oi, tenkte jeg, og så for meg terrorangrep i New York, flykræsj og diverse andre scenarioer. Men neida. Onsdag skulle det nemlig komme en snøstorm. Wow, liksom. Dette fant jeg tvilsomt, siden himmelen utenfor vinduet var knall blå, og temperaturen relativt høy. Utover kvelden ble forverret det hele seg, og det ble flere og flere nyhetssendinger om all snøen som skulle komme, og hvordan de skulle løse de praktiske problemstillinger dette førte til.

Så kom onsdag, da. Jeg holdt seriøst på å le meg ihjel av morgennyhetene, bedre underholdning skal man lete lenge etter. For det første, så overanalyserte de ALT. Ble imponert over alle måtene de kunne vinkle saken på, de klarte å blande alt mulig annet med været, helt sykt. For det andre, kunne de fortelle at 1600 skoler i nærområdet var stengt og over 1 million elever måtte holde seg hjemme. Ja, stakkars. MCNY var også stengt, men siden vi skulle ha timer i galleriet på Tribeca Film Center, så skulle såklart vi ha skole. Neida jeg klager ikke :))

Syns været var fint!

Høydepunktet mitt for dagen var på nyhetene, da den stakkars reporten (som forresten var kledd for en tur til nordpolen) stod på 5th avenue, mens tre-fire stusslige snøkorn fløy forbi. Så der stod han da, nitrist og jævlig, og mens kameraet sakte zoomet inn på det såvidt-snødekte skiltet som fortalte at han befant seg på krysset mellom 44th street & 5th avenue. Samtidig kommenterte han (med en trist og sjokkert stemme):  "Oh my god, we can't even SEE the 5th avenue sign!!" HAHAHAHAHA æ dør. I Norge har vi liksom egne biler som kjører rundt og koster av skiltene. Her i New York har de ikke egne brøytebiler engang. Nei jeg tuller ikke - de har søppelbiler med en påtrødd plog på fremsida.. Men selve tingen var jo at det ikke var noe snøstorm, det var jo bare litt snø og litt sludd, men verden skulle liksom stoppe opp. For oss "vikingene" fra Norge var jo dette ingenting, hoho.

Okei nu så det jo litt fælt ut da, men det va meir kamera si skyld

Men jada, ellers har vi hatt det superfint i det siste!! Torsdag var vi til og med i Brooklyn på IKEA! Fant masse nyttige og unyttige ting til leiligheta, og vi spiste god mat, og hadde det dritgøy. Benedicte fant seg en gjev hatt, til og med. Flaueste og morsomste subwayturen hjem noensinne, hadde vondt i magen etterpå fordi jeg lo så mye. Ellers går skolen fint, dyktige lærere i foto, og alt er veldig interessant.


Benedicte på subwayen... -- Godt med skandinavisk mat

Ingrid og Stine leker med kameraene sine -- IKEA

Meg, Stine og Ingrid i Brooklyn

Så må jeg bare få utnytta "spalteplassen" til å gratulere verdens beste MAMMA med morsdagen!! Du er verdens beste, kjempegla i deg :)) Du får noe sendt i posten snart, jeg lover!


Seee ka fin mamma æ har :))


PS: jeg har fått meg valentines-date! Jepp, jeg og Benedicte skal ut og spise en kjeeempegod middag ikveld, og irritere oss over ekle forelska par som holder hverandre i hendene. Det blir dødsbra! Skal forresten legge ut flere bilder senere,finner ikke overføringskabelen akkurat nå, gidder ikke leite. Snakkes :))

4 kommentarer

Hanne

14.feb.2010 kl.21:57

haha, folk der borte overreagerer så SYKT med en gang det kommer bittelitt snø da! haha:P

Mammaen din.

14.feb.2010 kl.22:31

Hei snuppa!!

Tusen takk for morsdagshilsen!

(Tøfft at du brukte bilde av en fotomodell fra Venezia..hihihi!)

GID og, og kos dåkker i " uværet".

Stine Mariell

15.feb.2010 kl.08:21

Du har en herlig blogg, misunner deg det å være i USA. Har du tidligere skrevet et innlegg om den utdannelsen du holder på med? Synes det er utrolig interessant! :)

Tina

15.feb.2010 kl.23:21

Takk takk ;) neei har nok ikke det, men kan fortelle kort om det her. Jeg tar et semester med foto og journalistikk med Gateway College her i New York, begynte 2. februar og er ferdig rundt 19. mai. Vi skal lære å skrive reportasjer og ta gode og varierte bilder som hører til osv;p mer kan du lese om dette på gatewaycollege.no. Har ikke gått på skolen her så lenge, men så langt virker det utrolig bra og er veldig fornøyd med valget mitt :) videre har jeg lyst til å studere markedsføring ved Berkeley College her i byen, men er usikker på når jeg skal gjøre dette; blir kanskje f.o.m. høsten neste år ;)

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits