so I'm moving to New York 'cause I've got issues with my sleep

  • 17.feb.2010 // 06:15
Bethesda Fountain, Central Park

Over helga som var fikk klassen vår en fotooppgave, hvor vi skulle velge en del av New York som vi ønsket å skildre via bilder (innen reportasjesjangeren). Såklart valgte jeg Central Park, i og med at Bleecker Bob's ikke var åpent på President's Day, noe jeg fant ut i etterkant at ca halve klassen også hadde valgt. Uansett, da jeg dro til parken vandra jeg rundt der og tok bilder av diverse aspekter og mennesker jeg fant verdt å dokumentere. Ble ikke fornøyd med resultatet, mildt sagt, men her får dere se et par av bildene..

Bethesda Fountain (bildet over) er et av mine flere yndlingssteder i parken, og er faktisk enda finere på sommeren! Under trappe-tingen ved fontenen satt fyren (på bildet under) og sang og spilte gitar. Han hadde en særdeles nydelig stemme, ville kjøpt ei plate med han uten å blunke, for å si det sånn. Så snill som jeg var gav jeg han penger og kjøpte han en Snapple (han stod jo i sola og var glovarm, stakkars).Denne mannens versjon av Creep var bedre enn originalen, believe it or not


Jada, det obligatoriske ekornbildet måtte jo være med

Flere bilder får dere ikke se, alle sugde med stor S. Ellers i Central Park møtte jeg på mange trivelige (og mange ikke-fullt-så-trivelige) mennesker, så barn som aka, bevitnet et høyt antall snøballkriger, ble nærmest kjeppjaga av en nesten-uteligger, overhørte et par som hadde seg, så verdens rareste hund, og gikk mange miiiil. Greit, kanskje ikke mil, men noen miles var det værtfall.

Tenkte å slenge med et par bilder av vår fiiine leilighet! Ble jo superfint etter IKEA-turen vår. Eneste som mangler er et vaffeljern og nok et bilde på veggen over tv'en, så har vi det ganske fint rett og slett. Slenger også med noen andre bilder.

 
Se så fint vi har det - og ryddig. Imponerte eller hva, mamma og pappa?

 
Slik ble da IKEA-lysene etter et par timer
 
Amanda blir overfalt av Lindis             Djævelsk fine studentbevis


Har jeg forresten fortalt dere hva som skjedde på Valentines Day? Amanda kom plutselig opp i leiligheten med en fyr i dress, og ingen av oss andre skjønte en dritt. Mannen spurte etter Ida, som for øyeblikket pratet med kjæresten på Skype, og vi hentet henne inn i stua. Så begynte den velkledte fremmede mannen å synge utrolig pent til Ida, og kunne fortelle at det var Haakon som hadde fikset alt - samtidig fikk typen sett alt via Skype! Har ikke hun verdens beste kjæreste, eller?! Ikke at vi fire andre ble misunnelige, eller noe altså..!! Hehe


Seee så gla hun ble! (Bildet nekter å roteres, sorry)


Snakkes ;)

10 kommentarer

Hanne (N, sånn at du ikke blir i tvil om korsn hanne d e snakk om ;D)

17.feb.2010 kl.10:36

Må nu bare si at d bilde du tok av Bethesda Fountain va vældi fint =)

Mamma

17.feb.2010 kl.12:12

Heia Tina,

Flotte bilder du har tatt!Og fin og ryddig leilighet.

Drar nordover imårra,tilbake 26/2.

Hamarøy først,så øvelse.

Alt vel,nydelig vær i Bodø.

Take care,GID.Mamma

Tina

17.feb.2010 kl.15:21

Hanne: tusen takk for det ;D Når e det du reis til Thailand og Australia?

Mamma: takk for det, hehe! kos dæ masse, gla i dæ og ;)

Hanne (N, sånn at du ikke blir i tvil om korsn hanne d e snakk om ;D)

17.feb.2010 kl.22:47

15 daga til! :D:D Gleda mæ som en litn onge! xD

må bare få på plass noen siste småting nu, så e alt klart til avreise:)

Tina

18.feb.2010 kl.02:34

ÅÅh, du får ha en KJEMPEFIN tur! legg ut masse bilda osv, gleda mæ til å hør kordan du ahr det ;)

Den Langskanka Trimtrolltanta di

18.feb.2010 kl.13:47

Heia Tina! :o)

Skikkkelig artig å lese bloggen din.

Du e ikkje bare flink å ta bilda, men også veldig flink å ordlegg dæ. D e SANT!!!

Æ flira sååååååånn ;D

Snakka m Bæsta, ho kose sæ m å lese bloggen din også!

Kos dåkker masse.

Klæmma :o)

'Tante Trimtroll'

Tina

18.feb.2010 kl.16:03

Hehe, takk for det:) Kos dæ du og ;D

mmaddiiee

18.feb.2010 kl.18:38

åh haha alle gangene jeg danset og hoppet istykker den sofaen... og alle ølene jeg har sølt på gulvet. og alle gangene jeg har prøvd å få plass inne på den lille doen. savner det.

Karoline

18.feb.2010 kl.19:42

Hvor ligger leiligheten deres, og hvor mye betaler dere i måneden? :) Bare litt nyskjerrig fordi jeg vil reise med Gateway etter vgs.

Tina K.J.

18.feb.2010 kl.21:02

Mmaddiiee: så det er DU som har ødelagt sofaen? hahaha, neida, men den er seriøst herpa :p dassen er pitteliten, om man mister noe på gulvet må man jo åpne døra for å få plass til ræva når man bøyer seg haha.

Karoline: Leiligheten ligger mellom Little Italy og Nolita ("bydelene" endres litt etter hvilket kart man ser på). Veldig bra beliggenhet i forhold til skole, shopping, subway, og ja - alt. Betalte alt i en sum før vi dro, kosta rundt 30 000 kr for hele oppholdet, og da deler jeg soverom med en venninne. Er absolutt verdt pengene!

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits