Shutter Island

  • 19.feb.2010 // 05:26

Se så nær han var oss. Og nærmere kom han ..

Okei, ikke døm meg. Jeg er seriøst ingen stalker, til tross for hva dere tror haha. Men, jeg har nå sett Leonardo DiCaprio. Stakk innom premiera på Shutter Island på The Ziegfeld med et par venninner etter vi hadde shoppet på 5th avenue, og var veldig heldig med timingen for å si det mildt. Vi var der i kanskje 15 minutter sammenlagt, og på den tiden rakk vi å se både Leonardo, Ben Kingsley, og sikkert en hel del andre folk jeg ikke kan navnet eller trynet på. Blodfansen hadde stått der i flere timer for å sikre seg gode plasser, men hva gjør vel det når vi kom i grevens tid og fikk se minst like mye som dem? Hahaha, suckers.


Ble jo kjeeempefine bilder med mitt fine digitalkamera haha. Man ser værtfall hvem det er, da.Ben Kingsley bakfra - kjempefint bilde, ikke sant?! Han er midt i bildet, han skalla fyren der ser du..

Uansett, det var mange psycho-fans der, blant annet en selverklært stalker i 30-årene som stod på siden av oss; han hadde fulgt etter Leonardo i flere år og visste alt om han - og da mener jeg alt. Var også en dame på sikkert over 60 år der, som kunne skremmende mange detaljer om Leonardos privatliv. Fy faen altså, get a life, sier jeg bare. Da bilen hans kom (som den mannlige stalkeren gjorde oss bevisst på, siden han visste nøyaktig hvilken bil Leonardo brukte å ankomme slike events med..) ble de jo helt klin gærne i hodet (mer enn tidligere, altså.) Men litt creds må jeg gi stalkeren, han hadde jo faktisk rett i flere ting - og da Leonardo ankom med bilen sin kom han rett bort til fansen sin, signerte masse plakater og så videre, så det var jo ganske hyggelig. Stakkars fyr sier jeg bare, kanke værra lett å være kjendis bestandig.

Poenget er, Leonardo DiCaprio stod mer eller mindre rett foran meg, jeg kunne tatt på han om jeg ville liksom (men herregud da, så snill er jeg jo ikke med han). Det var ikke den verste dagen i livet mitt akkurat. Ikke at jeg er blodfan eller noe, men han var jo alle småjenters drøm når Titanic kom, og jeg hadde sikkert et titalls småplakater og sånne "postkort" med ansiktet hans på for en god del år siden. Litt morsomt å oppleve at en gammel "barndomsdrøm" gikk i oppfyllelse, hahaha. Ellers er det ikke mer å si enn at han var kjekkere i virkeligheten enn på bildene. Og Ben Kingsley virka jævlig kul!

Ellers var jeg, Ingrid og Stine innom New York Fashion Week i Bryant Park en liten tur, hvor vi for det meste så et par modeller osv.. Mange interessante mennesker og veldig mange interessante klesstiler der. Mener på at vi så Agyness Deyn der også, har bildet en plass, men skal ikke si noe med stor sikkerhet.

 
 
Nå gidder jeg ikke legge ut flere bilder, det tar jo 13 og en halv måned med dette nettet


HAHA men vet dere hva? Sjekka nettopp ut bilder av Shutter Island på imdb.com (sjokk, hva?), og der har faenmeg stalkeren klart å snike seg med på det ene bildet!
Stalkeren er han til venstre i bildet


Hahahah jeg dør av latter, seriøst. Dette bildet ble tatt på en event i L.A. to-tre dager før premiera i NYC, og han prata om at han har fulgt etter Leonardo leeenge, herregud. Uff så tragisk, kjenner jeg blir litt trist egentlig. Men jeg ler likevel.
Uansett, de siste dagene har vi også vær ute på livet, hatt skole, og gjort flere "meningsfylte" ting. Blant annet har vi spist på en restaurant som heter Bread, som er rett borti gata fra oss. Der fikk vi kjempegod mat og enda bedre dessert.


Ida og Stine er fiiiine -- Vet egentlig ikke hva jeg skulle gjøre på Eli her, men det var sikkert noe gøy

SJOKOLADE -- dødsgod dessert

Stine og Ingrid -- Meg og Benny

Men jeg er trøtt etter 9 timer på skolen og bare 5 timers søvn inatt, så vi snakkes. Men for all del, kos dere i kjedelige Norge dere :))

6 kommentarer

Hanne

19.feb.2010 kl.09:05

Herregud, du er heldig!! Sykt gøy! :D

ingrid

19.feb.2010 kl.17:21

misunnelig så det holder nå, ja! kos deg :-)

Den Langskanka Trimtrolltanta di

19.feb.2010 kl.17:58

Ååååååååååhhhhh......misunnelig æ....å neida....korsn kan du tru d!!!! ;D

Som sagt på fb....skjønne jo koffør du ikkje tok på Leonardo........meeeeeen.......hihi.

Må være slitsomt å vær kjendis......stalkere get a life!!!!

Kjedelig i Norge??? JA, for ikkje å snakk om Nord Norge......jezzzzzzzzzzzez!

KOS DÅKKER MASSE!!!!

Må ta ei laaaaang treningsøkt imårra for å overlev d her!!! ;D

'Tante Trimtroll'

mamma

19.feb.2010 kl.20:26

Jøssenavn, at det går ann!Æ E IMPONERT.

E e på Ulvsvåg nu,hos Ronald og ungene.Har vært på lang skitur idag med Rita,kjempeflott.

Kos dæ videre,gid.

Klæm fra mamma.

Tina

19.feb.2010 kl.21:20

Hils til alle der da;) kos dæ du og mamma :))

22.feb.2010 kl.23:53

her bi man jo ikke lite misunnelig! ka tøfft :D

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits