the village

  • 22.feb.2010 // 19:40

I Greenwich Village: Tacotaxi stod det på registreringsskiltet..

Noen av dere som har sett Shutter Island? Det har værtfall vi. Fredag dro vi på Union Square Stadium 14 for å se filmen, som alle synes var utrolig bra. Spesielt morsomt var det jo siden vi hadde sett hovedpersonen, Leonardo DiCaprio, på ordentlig et par dager i forveien, haha. Dramaturgien var vel det jeg likte best med filmen, og den overrasket meg med at den ikke var like skummel som jeg hadde trodd da jeg for første gang så traileren i sommer. Men enkelte i salen var mer lettskremte enn oss, det var til og med ei dame i kinosalen som hylte som en stukken gris under den ene scena, som igjen førte til at flere i salen skvatt. Jeg holdt på å le meg i hjel, stakkars kvinnfolk, så flaut.

Posteren til Shutter Island

Lørdag gikk jeg, Benny, Ingrid og Eli til Greenwich Village i det fine og (litt) varme vårværet som har ankommet New York. Vi tuslet rundt i området, hovedsakelig i og rundt Bleecker street, Det var utrolig trivelig, og vi var innom mange søte og små butikker. Blant annet kjøpte jeg meg fire gammeldagse filmplakater; "Breakfast at Tiffany's", "Jaws", "Attack of the 50 ft. Woman", og "Live and let die" (altså en Bond-film fra 1973 for de som ikke vet det). I tillegg kjøpte jeg meg ei t-skjorte med Gizmo på, jeg var bare nødt.

 
Eli, meg og Ingrid på Starbucks -- Caliente Cab: meksikansk restaurant i the Village
 
Benedicte og meg i Prince street -- Benny og tacotaxi-en
 
"strike a pose lissom" uff uff.

Trening er jo nødvendig! --- Det er også mat.

Eli på Caliente Cab -- Jæddæ

Senere på kvelden vorset vi fire i leiligheten vår sammen med Lindis og Amanda, og så dro vi til Webster Hall; en gigantisk uteplass med flere etasjer med ulik musikk og dansegulv, helt syyykt bra. Lørdag er sirkus-tema, så rundt omkring så vi akrobater i morsomme (og noen ekle) kostymer, folk på stylter, dritflinke dansere, og så videre. Var veldig bra og variert musikk også, så alle hadde det kjempemorsomt.


Eli og Ingrid   --- Rare folk utenfor leiligheta

Amanda -- Benedicte
 
Webster Hall -- En mann på stylter

Akrobatiske øvelser -- Benedicte fant seg en liten kar ;)

Lindis, Amanda og Eli i taxien -- Flashing lights
 
Flinke dansere -- Benedicte og en skummel danser
 
På søndag skulle vi ha chilledag/lesedag/vaske-klær-dag/handledag (og ikke den morsomme typen handling, jeg snakker om et kjedelig forbruk av penger på nødvendigheter som dopapir, tannkrem, brød, pålegg, osv.) Dessverre ble det lite av dagsplanen som ble gjennomført. Det ble til at vi slappa av mesteparten av dagen, gikk oss en tur ute, handla inn noe mat, og dro ut og spiste med Eli og Ingrid på Pomodoro. Jaja, 2 av 4 er jo ikke så verst egentlig da.. Men det blir mye å gjøre i morgen kjenner jeg! Hehe.

Benedicte på Pomodoro

Følgende skoleuke tror jeg blir hektisk, men på samme tid veldig morsom. Onsdag skal vi nemlig på amateur night på Apollo Theater i Harlem, noe jeg gleder meg utrolig til! Dere vet, stedet kjent for å ha gjort en mengde artister kjente i løpet av årenes gang, deriblant The Jackson 5, Ella Fitzgerald, James Brown, Diana Ross, Mavin Gaye, Stevie Wonder, Aretha Franklin, Mariah Carey og Lauryn Hill. På lørdag skal vi på Knicks-kamp på Madison Square Garden, hvor the Knicks skal spille mot Memphis Grizzlies. Æ GLEDA MÆ.

Men nå må jeg følge med i timen på hva læreren har å si, så vi snakkes.


Bildene er forresten tatt av både meg, Eli og Ingrid

4 kommentarer

Benedicte

22.feb.2010 kl.21:55

å vi lika live i NYC:D

Tina

23.feb.2010 kl.00:58

ohyes!

Ingrid

23.feb.2010 kl.05:50

Hehe ler meg i hjel av "hylte som en stukken gris". . :D

Kristin

23.feb.2010 kl.18:35

Ser ut som dere koser dere ja!

Jeg har akkurat starta opp en blogg for familien vår, så det er bare å komme og kikke!

Jeg har lagt inn link til deg der allerede.. :)

http://krey-gussias.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits