New York Knicks vs. Memphis Grizzlies

  • 01.mar.2010 // 08:41
Lets go, Knicks!

Lørdag kveld dro stort sett halve Gateway-gjengen (ca 90 stk) til Madison Square Garden for å se the New York Knicks spille kamp mot Memphis Grizzlies. Vi ble sponsa med popkorn, brus og supportergensere, kjempekjekt. Benedicte og jeg kjøpte oss supporter-caps, og såklart hver vår foam finger - det er jo obligatorisk. Svært fornøyde ble vi også med sitteplassene våre, trodde vi skulle få ræva plasser, men vi ble sittende bra til og fikk god utsikt til banen.

Billettene våre

The famous Garden -- Benny og Eli

Jeg, Benedicte og Eli -- Amanda er gira supporter

Kampen var helt sinnsykt spennende. Det var jevnt hele kampen ut, selvom Memphis Grizzlies til stadighet lå et par poeng over, litt for ofte.. Men det var flere ganger Knicks leda, for å si det sånn. Hele kampen var bare utrolig engasjerende og spennende, spesielt mot slutten når Knicks leda men ble tatt igjen av Grizzlies.. Vi levde oss helt inn under hele kampen - vi ropte, heia på the Knicks og bua på Grizzlies. Ekstremt morsomt, skal definitivt på flere kamper! Dessverre ble det tap for the Knicks denne gangen, den endelige stillinga ble 120-109. Men det satte ingen demper for stemninga vår, langt i fra.


Et par av folka som løpte rundt, ropte og spredte stemning -- Booty shake?

go, Knicks, go --- Sa noen engasjert??!

Ingriiiid --- Defense!

Ikke det at kampen ikke var underholdende nok i seg selv, men det var generelt mye underholdning og show i å være på kampen i tillegg til spillinga. I pausene var det mange forskjellige konkurranser og forestillinger på bana, dunkekonkurranse for kokker, danseshow holdt av barnegrupper, og ikke minst de beryktede cheerleaderne - herregud, de gjør jo at man ikke får lyst å spise på femten uker! Men flinke var dem. Og dere vet sånn man ser på film, hvor de filmer ut i publikum, og folk enten kysser, frir, danser eller noe lignende, og så vises det på den store skjermen? "Båsen" vi holdte til i ble filma under den ene pausen, ikke verst bare det eller hva? Herregud, som jeg elsker denne byen. Og folkene. Og, alt.

 
Diverse ting som foregikk i pausene -- Linselusa ;*
Benny, Eli og Ingrid --- Knicks ligger bittelitt under

Frida, jeg og Benedicte

Frida og jeg er hardcore supportere, haha -- Sånn ser da rommet vårt ut nå
Benny & hennes foam finger -- Frida og meg

Er man på kamp, så er man på kamp
!

Og så må jeg bare få si: GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN MAMMA!
Et par timer for sent amerikansk tid, men dette skrev jeg for flere timer siden, så det tells. Håper du hadde en superfin dag, kjempegla i deg!

Mamma og Lisa på nyttårsaften 2008

Men nå har jeg totalt overgått meg selv, 2 blogginnlegg på 2 døgn - ikke verst. Dette er for ille, har egentlig ikke tid til dette. Haha. Og nå er det sånn 5 timer til vekkerklokka mi ringer, så vi snakkes!

2 kommentarer

mamma

02.mar.2010 kl.08:23

Hei snuppa!!

Kor artig dåkker har det,nyt det!

Tusen takk for bursdagshilsen og blomstene, di va

kjæmpefine.

Alt vel i gamlelandet, æ å pappa træna med raske turer

til Hopen, så her lukter det muskler.

Pakke kommer til dæ snart.

GID

KLÆM FRA MAMMAEN DIN

Tina

03.mar.2010 kl.05:14

Tusen takk mamma;** du e nu søt, stor klem tilbake :))

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits