.. guess who I've met ..

  • 03.mar.2010 // 06:24

Pierce Brosnan, Emilie de Ravin og Robert Pattinson på premiera (imdb.com)

TENK. Den personen jeg har hatt mest lyst til å møte i virkeligheten, av alle i hele verden, har jeg nå sett. Jeg har ikke bare sett han, jeg har vært ikke lenger enn 1 meter unna han. Jeg har hatt øyekontakt med han, og fått et smil fra han (jada, jeg smila først, men uansett..) Shit. Jeg har sett Pierce Brosnan!

Okei, nå høres jeg ut som den fjortisen, jeg vet. Men tenk på det, helt siden jeg var sånn 7 år har jeg hatt et stort ønske om å få møte Pierce Brosnan, og for dere som ikke vet det, er jeg altså en stor James Bond-fan. Dessuten; hvis du synes jeg er fjortis, da skulle du sett de 5043939020 hylende og inngjerda fjortisjentene som var der for å se han derre Twilightfyren (Robert Pattinson). Han har jeg vanligvis ingenting til overs for, men jeg skal ikke lyve - han så ganske bra ut i virkeligheten. Haha, han stod kanskje 2 meter fra meg på det nærmeste, så nå tipper jeg det er mange Twilight-fans som er misunnelige? Vi var nemlig på premiera til filmen Remember Me.

Robert Pattinson og Emilie de Ravin på premiera (imdb)

Jeg fant det forresten ganske vittig at de stakkars jentene som hadde venta i kulda siden klokka 10 på morgenen utenfor The Paris Theater såvidt fikk se idolet sitt, mens jeg, Ingrid og Lena (som var der i sånn 30 min sammenlagt) fikk se alle - og for å si det sånn, var de så nærme at jeg kunne tatt på dem, om det hadde vært ønskelig. Emilie de Ravin (hun blonde med babyen fra LOST, vet dere) og Chris Cooper var også der. Kristen Stewart kom visstnok dit også, men hun kom sikkert etter vi dro - jeg var fornøyd når jeg hadde sett Brosnan, jeg.

 
Brosnan slik jeg liker han aller best, i rollen som James Bond

 
SÅ nært var jeg han. Han tar seg bedre ut forfra enn fra sida, tro meg.. Dumme blitz.


Dette var det beste jeg klarte å få til av Robert Pattinson, var mye nærmere før han gikk inn i teltet, men steike så gale folk var, fy faen.

Fikk dessverre ingen bra bilder av noen av dem. Hadde bare digitalkamera i veska, og SÅKLART klikka blitzen da jeg stod face-to-face med selveste Pierce Brosnan, mens han kom gående ut av den store sorte GMC-en sin.. Det må være karma. Han virka så lite selvhøytidelig, og fiksa litt på skjorteermene mens han prata med mange (u)viktige folk. Jeg ble bare helt stum, smilte, han smilte tilbake, og så var han plutselig borte vekk. Tiden fløy liksom av sted. Noen av de beste fire minuttene jeg har opplevd på en laaang stund. Hahahaha høres helt teit ut, men det er sant. Han var helt sinnsykt kjekk i virkeligheten, og virka så utrolig glad og hyggelig med alle. Litt kjipt at jeg ikke har et brukbart bilde av han, but 'ey - jeg har tross alt bildene i hodet :))

Snakkes

3 kommentarer

MAMMA

03.mar.2010 kl.12:56

Heia Tina,

Hærregud kor mange kjendiser dåkker treffer, æ e søkkimponert!

Pappa har kjøpt inn headset osv til skype,ring når du har tid, så prøver vi å kople opp.

TUSEN TAKK for kjempefine bursdagsgava,alt va supert!

Må på møte nu,snakkes,GID.

kLÆM FRA MAMMA

Tina

03.mar.2010 kl.19:30

Så bra! ;D Vær så god for gaven;** Tror skype-tingen må bli i helga, for har

tima så seint denne uka, så det bli jo natt for dåkker. og så må æ læs til eksamen.. men har dåkker fått skype konto? :))

04.mar.2010 kl.07:44

Good morning,

Ja,æ trur han pappa har ordna alt,men æ ska spør han.

Pappa og Håkon skal på skitur i dag, det blir sikkert en flott tur,

det e nydelig påskevær.

Ha en fin dag vænnen,gla i dæ!

Pakke med litt lesestoff og snop blir sendt idag fra oss.

Hæels alle.

Mamma

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits