a behanding in spokane

  • 05.mar.2010 // 06:28

Wesley Snipes, Ludacris, Ja Rule (imdb.com)

Tirsdag stakk jeg og Ingrid innom premieren til Brooklyn's Finest. Der så vi Richard Gere med kona Carey Lowell, samt Wesley Snipes litt på avstand. Så verken Don Cheadle eller Ethan Hawke, kom nok forseint til det.. (Sorry, Ingrid!) Plutselig kom Ludacris ut av en bil, etterfulgt av en annen mann som jeg senere fant ut var Ja Rule.. Haha, er ikke så lett når alle hadde svære solbriller på seg - ikke det at jeg ville kjent Ja Rule igjen uansett da, men.


Tidligere Bond-dame Carey Lowell og mannen Richard Gere + Don Cheadle (imdb.com)

Onsdag dro vi på Broadway for å se A Behanding in Spokane. Det var det showet jeg fortalte om, som Christopher Walken hadde invitert Gateway-folkene til å komme på, siden han er god venn med skolens "director" Eivind.
I showet spiller han en mann som har mistet sin venstre hånd 47 år tidligere, og enda leter etter den.. Høres litt teit ut, men er mye morsommere enn det høres ut. Litt grotesk kanskje, men ekstreeemt morsom.Veldig arti å få se Christopher Walken i egen person også, genial og dyktig mann.. I tillegg til Academy Award-vinner Walken, spilte også Sam Rockwell (han litt slemme fyren i Charlie's Angels, husker dere), Anthony Mackie (fra bl.a. 8 mile) og Zoe Kazan.


Torsdag kveld dro jeg og Benedicte til Apple-butikken i Prince street en tur. Der skulle vi nemlig se Jimmy Fallon, en av mine favorittkomikere, prate om talkshowet sitt ("Late Night with Jimmy Fallon") sammen med musikeren Questlove. Var veldig rart og morsomt å se Jimmy Fallon som seg selv, han virka som en ordentlig fyr, ikke bare en "typisk komiker", liksom.
Benedicte og meg langs Elizabeth street

Det var interessant å høre hva Fallon hadde å si, men hvis det hadde vært opp til meg hadde jeg putta en sokk i kjeften på han derre Questlove. Prata bare unødvendig piss om livet sitt som ingen var interessert i å høre om. Dessuten snakka han med verdens kjedeligste og mest monotone stemme, og brukte 25 minutter på å komme til "poenget" hver gang han åpna kjeften. Men men, nok negativiteter - jeg vil ha billetter til Late Night w/Jimmy Fallon!
Vel, nå høres det ut som vi lever det gode liv blant kjendiser, og chiller konstant - men slik er det altså ikke. Værtfall ikke helt. Selvom jeg ikke skriver noe spesielt om det, hender det seg faktisk sånn at vi har mye skolearbeid for tiden. Skal jeg være ærlig, kjentes de første to-tre ukene i byen ut som ferie, men jeg måtte etter kort tid minne meg selv på at det faktisk er skole jeg er reiste hit for. For tiden har vi mye å lese, mye å skrive, og nå er det teorieksamen om knapt 8 dager. Heldigvis har vi utrolig dyktige forelesere, som gjør dagene mye greiere.

 

Men nå er det reportasjeskriving på gang her, vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits