kortskalle//norsk mat

  • 10.mar.2010 // 03:53
Meg og Benedicte venter på subwayen

Tja, hva er vel nytt siden sist? Har vært mye reportasjeskriving og eksamenslesing i det siste, men det er ikke noe å skrive om. Lørdag dro jeg, Benny og Ingrid til Union Square og området rundt for å se oss omkring i finværet. Der spiste vi også på en trivelig restaurant/bar (Bar Six) ved 13th street og 6th avenue, før vi dro hjem. Ut på kvelden slappet vi av med litt vin, og begynte å spille vår versjon av kortskalle sammen med Ida og kjæresten Haakon. Holdte på å le meg ihjel, var utrolig morsomt. Etterpå dro vi ut ;D


Benny ble litt sint.. Ingrid;*

Ingrid og Benny

Ida og Haakon, radarparet! - Ingrid a.k.a. Lena Alexandra

Bond, James Bond..

Benny og Ingrid!

SJOKKBLIKK - fine paret;* 

Haakon fortviler over Hugh Hefner - Ingridsøta

Søndag dro jeg, Benny, Ingrid og Eli til sjømannskirka for å spise norske kjøttkaker med potet! Var DJÆVELSK godt. For å si det mildt. I kirka selger de også endel norsk mat, og såklart var vi nødt til å hamstre litt.. Så jeg kjøpte melkesjokolade, 2 poser tomatsuppe, seigmenn, og fiskekaker. Alt til den nette sum av $50 dollar. SYKT. Men det var sååå verdt pengene. Skal si den melkesjokoladen smakte godt ja, mhm.

 
Min og Bennys norske mat = 600 kr. Det slår seriøst Esso sine priser.

Postkortet fra Ane ble fin rompynt! :)

Gode og mette dro vi til The Markle for å besøke Frida, og sammen bestilte vi oss flybilletter til Michigan! Gleder meg helt sykt, vi blir å få det kjempemorsomt. Skal bo hos Courtney (venninne av Frida) sammen med Samantha. Vi skal få se deler av staten, shoppe på typisk amerikanske kjøpesentre, feste, og dra til Canada en tur ^^ Blir nok supert!!

Ellers gleder jeg meg til teorieksamen er overstått. Fredag fra 4pm til 6pm. FEIRING etterpå, for å si det sånn.


3 kommentarer

ingrid

10.mar.2010 kl.21:22

Hei! Skal forhåpentligvis til NY til neste år, og bare lurer på hvordan det er å være 18-åring der, med festing, alkohol osv? Du skrev jo at dere reiste ut, lurer på hva du legger i det? Ikke at dette er så avgjørende, men jeg er litt nysgjerrig på hvordan norske studenter gjør det :-)

Fin blogg forresten, spennende å følge med deg!

Tina K.J.

10.mar.2010 kl.23:27

ingrid: Hei! Takk for det, så bra du leser den^^ Hvis jeg kunne fått e-mailen din så kan jeg forklare det der ? :)) blir mye bedre og enklere sånn skjønner du! Er ikke så komplisert ^^

Ingrid

16.mar.2010 kl.08:19

Glemte helt at jeg skrev til deg jeg, så har ikke sett svaret ditt før nå! Ja, nå kan du bare trykke på navnet mitt så får du den! Tusen takk for at du tar deg tid til å svare, utrolig hyggelig og hjelpsomt! :-)

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits