Vår i New York + Leighton Meester

  • 11.mar.2010 // 01:11

Empire State Building

Siden vi ikke hadde oppmøte på skolen idag pga syk fotolærer, fant jeg og Ingrid ut at vi skulle utnytte det fine vårværet vi har hatt de siste dagene - som visstnok skal ta slutt på torsdag (imorgen).. Dermed fikk/tok vi oss en pause fra eksamenslesinga, (lesing kan gjøres når sola går ned! haha) og dro til Empire State Building. Veldig fin stemning der, sola skinte og vi kosa oss der.


Litt høyere enn SAS-hotellet i Bodø -- vårstemning på 33rd

Ingrid på Starbucks og på 33rd

Der var vi også på en innspilling av Gossip Girl. Leighton Meester spilte i en scene utenfor Empire State som vi fikk være vitner til. De brukte over en time på å filme at Blair gikk ut av bilen sin utenfor bygget, så opp på bygget, slamret igjen døra, og løp inn i Empire State Building. Var utrolig interessant å se hele prosessen, og ikke minst hvordan Blair er i "virkeligheten".


Der fant vi en innspilling av Gossip Girl -- óg Leighton Meester
 
1% av crewet omtrent
 
Tøff bodyguard vettu..Ellers sirkler verden min rundt dette for tiden:


Meget spennende. Jeg vet.

Og disse skjønnhetene kjøpte jeg i dag!

Nå er det lesing, preikast sjø.


4 kommentarer

Stine

11.mar.2010 kl.08:57

Jeg er fast leser av bloggen din, du er kjempeflink å skrive! :) Frister veldig å ta et år i NY

Tina K.J.

11.mar.2010 kl.17:05

Stine: Takk for det! ;D Anbefales på det sterkeste å dra hit. Helt sykt bra opplevelse, spesielt om du ikke har vært her tidligere kan jeg tenke meg til! Jeg har alltid elsket New York, vært her 2 ganger tidligere, og skal absolutt tilbake. ^^ Det eneste "negative" er at det går mye penger til det, men det gjelder bare å være flink å jobbe så skal det nok gå seg til :) Lykke til!

Stine Mariell

12.mar.2010 kl.10:27

Synes Ex.phil og Ex.fac med menneskerettigheter virker veldig spennende :) Jeg jobber fast i uken og skal spare opp penger til å reise. virker utrolig spennende, må bare snakke med rådgiver om ex.phil og ex.fag fagene, vet ikke helt hva de går ut på

Tina

12.mar.2010 kl.15:41

Så lurt! Venninna mi jeg bor sammen med (bnyc.blogg.no) går ex.phil og ex.fac med menneskerettigheter, hun er veldig fornøyd. Litt tørt stoff innimellom, men går bra :) helt greie fag, dessuten må man mest sannsynlig ta dem en eller annen gang uansett - så hvorfor ikke i New York? ;)

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits