the bounty hunter

  • 17.mar.2010 // 23:44
Jennifer Aniston
Gerard Butler
Kendra Wilkinson

OHYES. Det er jeg som har tatt bildene ovenfor. Vi har nemlig vært på The Bounty Hunter premieren. Ikke verst å stå en meter unna Jennifer Aniston, Gerard Butler og Kendra Wilkinson, vel? Alle tre kom til publikum og signerte mange fans sine plakater/filmcovere/kroppsdeler/etc (Thea som bor 2 etasjer over meg fikk signert hånda si av Jennifer og Gerard), gav klemmer til enkelte eldre damer, og rett og slett smittet sitt gode humør over til alle andre som var der. Sykt. Sykt at det er mulig å se så bra ut, sier bare jeg! Haha.

 
Utenfor Ziegfeld Theatre

Thea med Gerards signatur -- og Jennifers

Ikke verst, ikke verst

Jen & Gerard

Etter premieren
tok vi noen bilder ved LOVE-skulpturen, før jeg, Benedicte, Ingrid og Lena dro og spiste på en fransk restaurant. God mat og god stemning, slik liker vi.


Flotte jentene;*

kjærleik

Siden vi startet sent
på skolen denne tirsdagen vandret Ingrid, jeg og Amanda rundt i Greenwich Village tidligere på dagen. Vi måtte jo nyte finværet - 20 grader og sol! Tuslet for det meste på Bleecker street og Macdougal street, veldig koselig. Var forresten innom Friendsbygget for fjerde gang siden jeg kom hit (2 av dem var tilfeldigheter da), haha.


Ingrid koser seg -- Jeg leker litt Hitler..

.. mens Amanda tar en Mary Poppins med Starbuckskaffen sin


Sammenlagt var det altså en meget vellykket dag!
Snakkes:))


(De nederste bildene er tatt av Ingrid)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits