Brooklyn Bridge is falling down

  • 22.mar.2010 // 03:04
Brooklyn Bridge by night (fredag 19. mars)

Herregud for et herlig liv! 22 grader og knallsol var det fredag morgen, og jeg må si det var heeerlig da jeg, Ingrid og Stine spiste saftis på vei til skolen denne dagen. Har jeg nevnt jeg elsker våren i New York? Spesielt når våren som er her for tiden = sommer i Norge (Bodø). Bare enda bedre.

I lunsjpausen på skolen befant store deler av klassen seg i ?miniparken? utenfor Tribeca Film Center, hvor vi spiste is og slappa av i sola. Utrolig godt med sol altså. VITAMINER. Selv om jeg i prinsippet blir solbrent bare ved å se på sola, trivdes jeg meget godt der vi lå i det småfuktige gresset.


Fotograf-Amanda -- Tina W. og Ulrik slapper av

Stina og Solveig -- Klassen
Fridamor i sola

Absorbering av solstråler på gang -- Eirik leker normal
 
Folka utenfor skolen -- Ingrid og Amanda

Idamor -- Eirik i kjent positur

Så vet vi det.. (et av "klasserommene" våre btw) -- Amanda trives med vår

Etter skolen dro jeg, Ingrid og Stine downtown og spaserte over Brooklyn Bridge. Det var lyst da vi begynte å gå, og vi overvar solnedgangen slik at vi fikk se den nydelige utsikten i dagslys, skumring og mørke. VAKKERT. Underveis hadde vi det utrolig morsomt, øvde oss på kamerateknikker og forskjellig. At graderstokken holdt seg på 16 grader utpå kvelden gjorde heller ingen verdens ting.


Den fine broa -- Meg

Stinemor -- Manhattan skyline
 
Dobbelhake-fjerning -- Stine som flink fotograf

I fokus -- ikke i fokus

Meg -- Ingrid

Utsikt over midtown -- Meg og downtown Manhattan i bakgrunnen

Ingriiiiid -- Fiiiint

 Fortviiila

Freaky freaky

Da vi kom frem til Brooklyn stakk vi innom en Starbucks for å få litt påfyll av energi, før vi tuslet til Empire Fulton Ferry State Park. (Langt navn, much?) Det var en søt liten park som befinner seg mellom Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge, med en av de mest fantastiske utsiktene jeg til nå har sett i byen. Ble helt satt ut av synet av broen, Manhattan skyline og alle lysene - selv om jeg har sett det tusen ganger tidligere. Det er noe jeg aldri kommer til å bli lei av, for å si det slik!
Kjempe-Stine!
Brooklyn -- Ingrid og Stine i parken

good luck spot!

Siden det var litt sent på kvelden var det ikke mange som befant seg i parken samtidig som oss, bortsett fra et par stykker som gikk tur med hundene sine. Passet oss utmerket, var litt godt å være et sted hvor man kan strekke ut armene og ikke være borti en random person, haha. Før vi tok subwayen hjem leka vi litt i det forlatte lekestativet som var der, sykt morsomt. Litt barnslig må man få lov å være innimellom, vel?


Stine -- fun

Arti

Ingrid i "hamsterhjulet" -- Borough Hall


Hadde en utrolig morsom dag, lo så mye at jeg nesten pissa i buksa noen ganger, no kidding. Opp til flere ganger også. Herlige folk, herlig sted, herlig liv.


4 kommentarer

Kristin Presley

22.mar.2010 kl.05:58

du vet æ blir deprimert..

så kan ikke du ta å tegne mæ inn i et bilde en gang? så e æ hvertfall der på liksom

Ingrid

22.mar.2010 kl.20:40

ser helt herlig ut, gleder meg mer og mer til å reise nå! :D

Julie

23.mar.2010 kl.08:08

Hvordan tar du sånne bilder hvor det ikke blir i fokus?

Tina

24.mar.2010 kl.07:09

Julie: tok av autofokusen på speilreflekskamera mitt, setter den på manuell fokus, og rett og slett skrur rundt til jeg liker det jeg ser - og knipser bilder^^ Fikk du svar på det du lurte på, eller snakker jeg bare tull? :p

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits