prospect park, brooklyn

  • 22.mar.2010 // 06:56
Manhattan Bridge

Lørdag morgen ventet nok en vårdag med sol, skyfri himmel og høye temperaturer. Rundt 1pm tok Eli, Ingrid, Stine og jeg subwayen til Brooklyn, nærmere bestemt Prospect Park, hvor vi møtte en stor del av klassen vår. Der slappa noen av, noen leste, andre spilte fotball og slåball, og enkelte tok bilder av det hele. Jeg holdt meg til avslapping, jeg. Heeerlig vær.


Prospect Park -- Team work

Stine -- meg

Julie, Kristine, Bertine og Elisabeth -- Stinemor

Eli, Ingrid, meg, Karoline og Maren

Latterkrampe? -- Hahaha
Noen leste.. -- Andre var bare frekke

Stor gjeng -- Noen velta cookie'ene ;/Utpå ettermiddagen forflyttet vi oss nordover i Brooklyn, nemlig tilbake til Empire Fulton Ferry State Park; parken mellom Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge. Det var en helt annen opplevelse i dagslyset - like vakkert som i mørket, men på en totalt annen måte. Endel mer mennesker å se var det også, på godt og vondt.Fikk til og med se et brudepar som ble fotografert med Manhattan Bridge i bakgrunnen. Vi vandret rundt omkring, tok bilder og slappet av; det ble en skikkelig trivelig tur. Men Benedicte mangla jo da, hun var stuck at home med skolearbeid stakkars..


Helt normale mennesker

På stranda
 
Hopping og slik
 
Ohyes.
 
Bryllup på gang -- Ingrid
Manhattan Bridge

Ingrid og Eli -- kjærleik

En bit av the big apple (KLISJÉ!!!!!) -- haha
 
Posering på gang
Eli -- Gangster-photoshoot

Vel hjemme fant vi ut at vi skulle ut, så da var det bare å sette seg på verandaen og kose seg i finværet! Vi fikk senere besøk av noen jenter fra klassen til Benedicte og et par flere stykker, kjempekoselig. Etterhvert dro vi på Café Wha? i the Village, et av mine favorittsteder i byen. Har aldri vært der på kvelden tidligere, så det var en utrolig opplevelse - anbefales på det sterkeste. Ekstremt god stemning, fantastisk musikk. Café Wha? er verdenskjent, og har hatt storheter som Jimi Hendrix, Bruce Springsteen og Bob Dylan på scenen sin. Gotta love it.


Iiiiingrid

Meg -- Benny og Eli

Døren til Café Wha?

Utestedet (på dagtid)


Og forresten:


Har ikke vi verdens søteste roomie?!

3 kommentarer

mamma

22.mar.2010 kl.14:20

Heia Tina!

Oj ka flott dåkker har det!

Her er det skikkelig vinter ennå, men håper på vår snart.

Tallin på torsdag,det blir supert.

Kos dåkker videre,hæls di ainner.

GID,KLÆM FRA MAMMAEN DIN

Anders

23.mar.2010 kl.04:16

Hei. Jeg skal til NY til sommeren, men er veldig usikkert på hvordan det er der.

Har du mulighet til å gi meg noen svar?

Anders=)

Tina

23.mar.2010 kl.22:32

Heihei! Såklart kan jeg det :) Det er fantaaaastisk her, gled deg! Er det noe konkret du lurer på? Litt vanskelig å svare så åpent hehe. Bare send mail til tinakreyjacobsen@hotmail.com så svarer jeg så bra jeg kan :)

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits