Coney Island, baby

  • 23.mar.2010 // 04:32
Fantastisk sted

Den siste varme vårdagen i NYC på lenge (5 dager..) skulle ifølge værmeldingene være søndag. Dermed ønsket vi å utnytte dette til det fulle. Rundt 2pm tok Benedicte, Eli, Ingrid, Stine og jeg subwayen 30 min. sørøstover i Brooklyn, til Coney Island. Hadde hørt mye fint om stedet, men hadde aldri forestilt meg et slikt fargerikt strandparadis en halvtime utenfor Manhattans grå, betongfylte og nogenlunde forurensede gater. Rett og slett fantastisk.


Vi brukte selvsagt den 30min lange subway-turen til noe fornuftig..

Stine på pieren -- Eli

Coney Island var mildt sagt et nydelig sted. Vi gikk langs pieren utpå havet et stykke, hvor vi satte oss ned for å spise lunsj,og for å nyte den åpne horisonten med utsikt mot havet. Litt kjølig, men ikke så kaldt at vi ikke turte å vasse litt langs stranda etterhvert. Vi kommer jo tross alt fra fra Norge, da. Haha.Stine, Ingrid, Benedicte -- Eli

Benny og Ingrid
 
Pølserekord! -- Stine
Benny tester spensten
Skjønneste

Hitler? -- Krabbe-krabbe-krabbeklooo
Se noe så nydelig

Dream Team -- Eli;*

På den ene utstikkeren på pieren var en gangstergjeng på rundt 10-15 stykker stående i ring med henda i kryss. Frem og tilbake gikk enda en kar og holdt vakt slik at ingen turister skulle komme ut der de var. Så ekstremt patetisk. Voksne menn i gigantiske klær, med idiotiske "klappeleker" som avskjedsrituale. Måtte bare ta flere bilder av Benedicte slik at vi fikk dem med i bakgrunnen:


Benny og gutta

Så jævlig stilige vettu.

Pannekaker til lunsj!  -- Ingrid, Benny og Stine

Eli & the ladybug -- Akrobatikk

Ing&Benny fryser -- Sjå ka vi fant
Fine-Stine

Fotografene -- kjærleik

Strandkos


Benedicte og jeg skulle ha det morsomt og tulle ved å løpe rundt på stranda og hoppe i vannkanten, noe som ikke endte like idyllisk som vi så for oss.. Jeg løp i én retning, Benedicte i den andre mens hun holdte tak i hånda mi - og plutselig traff hodet mitt den våte sanda med et klask. Trodde seriøst jeg skulle le meg ihjel, fikk så vondt i magemusklene at jeg ikke klarte å reise meg opp på en god stund. Hahaha. Heldigvis var Ingrid der og dokumenterte hele hendelsen:


Image and video hosting by TinyPic
Fint jeg overlevde værtfall.

Benny tørker av sanda mens jeg ler av meg sminken

Benedicte fikk dårlig samvittighet og fant meg dette fiiine hjertet på stranda..

Våt på ræva og i håret, og med sand over hele meg, satte vi oss på subwayen hjem igjen. Kjempefin dagstur, anbefales dersom du befinner deg i New York på en godværsdag. Tivoliet der åpner etter påskeferien, så da blir det nok enda morsommere der!


Én kommentar

Den Langskanka Trimtrolltanta di

24.mar.2010 kl.02:12

Heia Tina!

Sååååååååååååååååååååååååååååååå masse nyyyyyydelige bilda!!

Dåkker kosa dåkker ser æ.......fortsett m D!!!!!! :o))

D ser bare så utrolig hææææærlig ut. Blir helt dårlig.

Fortsatt vinter,mye sny her......MEN e optimist....fikk ordna vårsveisen igår =)

Gått i ett her i d siste.....hadde Taekwon-Do seminar&gradering hele helga.

Kjempefornøyd æ =)

Imponert over Moderns engasjement, ho granska alle bildan fra TKDgraderinga på vol.no m lupe, for å prøv å finn mæ.

Kos dæ snuppa. Masse klæmma <3

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits