wonderland

  • 25.mar.2010 // 18:06
Amanda som astronaut

For en gangs skyld hadde vi kort dag på skolen tirsdag, så jeg og Amanda bestemte oss for å utnytte tiden til det fulle. Siden vi samtidig måtte gjøre research til en reportasje vi må skrive, dro vi til American Museum of Natural History på the Upper West Side. Elsker den plassen. Morsomt å se Journey to the stars nok en gang. Det er et slags filmshow hvor man lærer om stjernene og andre aspekter med universet, som har en helt syk bra kvalitet. Kjennes ut som man blir dratt ut i verdensrommet, jævlig stilig. Alle sitter der og måper når de ser det, morsomt.


Amanda -- Buddha eller no
 
Utenfor museet -- Amanda i Central Park

T-REX -- Amanda

Kjøpte meg ny hatt/lue! Nææt.
Amanda har spist litt for ofte på McDonalds

7pm møttes en hel gjeng hos Sjømannskirken, hvor vi fikk (norskbakte!) boller og saft. NAM. Der var det også quiz, og jeg underdriver faktisk når jeg sier at gruppa vår tapte. Haha. Etterpå dro Benedicte, Ingrid og jeg på kino for å se Alice in Wonderland i IMAX 3D, på verdens kuleste kino noensinne. Unbelievable. Skvatt noe helt sykt under en av trailerne før filmen, det kom seriøst en drage rett mot meg altså. Hev meg mot Ingrid i skrekk, og halve popcornet mitt fløy utover henne og gulvet. Classy, Tina. Filmen var værtfall bra, var absolutt vært de 20 dollarne det kosta å se den haha.

NAM.

Quiz-time

Sandra -- Amanda
Ingrid og Benny på kino

Meg og Ingrid -- Ugly Betty skal filme utenfor skolen

Onsdag var det endelig sol igjen. Litt kjøligere ute enn tidligere, but 'ey, alt er bedre enn regn. Den fine dagen ble enda bedre da jeg fikk pakke hjemmefra i posten. HERLIG. 2 norske blader, 3 pakker med saus, salami, LEVERPOSTEI, 3 sjokolader, 2 pakker med påskeegg(!!), og noen varme gode lester fra Besta. Tusen takk!! Senere da jeg dro til NBA butikken på 5th avenue foregikk det konkurranser der, og basketballspilleren Tracy McGrady var dommer. Sykt. Gotta love New York!

KAN DET BLI BEDRE?

Tracy McGrady @ NBA store


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits