Remember Me

  • 27.mar.2010 // 05:42


Torsdag dro jeg og Ingrid på kino og så Remember Me. Den var meget bra. Hadde helt ærlig forventa et middelmådig, klisjéfyllt kjærlighetsdrama, men jammen tok jeg feil. Kan ikke si for mye uten å røpe hele greia, men kan si som så at de færreste kan forutse handlingen som utarter seg. Og det er en positiv ting i vår tid, siden "alt har blitt gjort før" virker det til tider som at alle nye filmer som kommer er klisjéfylte og forutsigbare. Denne er absolutt et unntak.  Skuespillerne gjorde en god jobb, og selvsagt må jeg si at Pierce Brosnan var storartet. Ekstra morsomt å se den nå som vi faktisk har sett skuespillerne i virkeligheten også. Enough said, bare dra og se den.


Dagen idag har jeg tilbrakt på skolen, på Urban Outfitters, og senere på restauranten Iguana på påskemiddag med Gatewaygjengen. Kjempestas! Veldig god mat, og trivelig opplegg. Etterpå var det til og med gratis salsakurs for de som ønsket, men folk født med to venstreføtter som meg måtte nok stå over, hehe. Under restaurantbesøket ble det også utdelt premier til vinnerne av rebusløpet vi hadde på starten av oppholdet her - ikke verst at gruppa vår fikk delt førsteplass, hva? Kvelden vår ble dermed komplett med masse påskegodteri til hver. I tillegg fikk vi en Gateway College t-skjorte, ikke verst det heller må jeg si;) Glemte dessverre å ta bilder..

Imorgen 3.30pm drar jeg, Benedicte og Frida til Detroit, Michigan (via Washington DC). GLEDER MEG!

2 kommentarer

har ikke sett den, men tenker nok det du tenkte, men kanskje jeg skal se den da.

Tina

27.mar.2010 kl.13:17

Gjør det! :))

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits