Michigan, baby

  • 29.mar.2010 // 05:57
Har glemt å ta bilder, så dette var det beste jeg kom på akkurat nå..

Hasteinnlegg dere. Lørdag ettermiddag ankom vi flyplassen i Detroit, etter en fin flytur med mellomlanding i Washington D.C. Benny ble til og med flytta til første klasse på første turen, ikke verst bare det! Frida satt og trippa med beina hele turen, med små utrop som "I'm so exciiiited" innimellom. Skjønner godt hun gledet seg til å møte alle vennene sine fra Michigan igjen, og ikke minst vertsfamilien. På flyplassen ble vi værtfall møtt av Courtney og Samantha, som vi skal bo sammen med denne uka. Utrolig snille og morsomme jenter, gjett om vi skal ha det gøy sammen.

Følgende bilder er alle lånt fra Fridas blogg; fridaregine.blogspot.com: BESØK DEN.

Inne på JFK
Savner å kjøre biiiil

Da vi kom fram dro vi innom Fridas vertsfamilie og hilsa på, kjempetrivelige folk :) Etterpå dro vi og spiste på Coney Island (en restaurant, ikke halvøya i Brooklyn), kjempegod amerikansk mat, hehe. Så dro vi hjem til Courtney, som hadde en liten "Welcome to Michigan"-fest for oss. Kjempemorsomt ;D Idag har vi vært på et kjøpesenter på shopping, spist god mat hos Fridas vertsfamilie, og spist verdens beste is på Cold Stone (på lik linje med Pinkberry, jeg lover). Underholdning fikk vi også, siden gutta som jobba der sang en sang for hver gang de fikk tips, og selvsagt tipsa vi dem x 3. Haha! Bare i USA, folkens.. Ellers har vi bare slappa av foran tv-en og jobbet med vårt siste skolearbeid på en liten stund. Imorgen tror jeg vi skal besøke Frida sin High School, og sikkert shoppe litt mer! Vi får sjååå. Morsomt blir det uansett ;)


Jeg jobber/Facebook-er, Benny leser på gulvet, Courtney
sovna i sofaen, Sam gjør lekser: TRØTTE


5 kommentarer

04.apr.2010 kl.21:45

Heia Tina!

Håper dere har det fint i påska.

Her er alt bra, pappa er i Ramsund på vakt, jeg er i Ulvsvåg og nyter ski og sol.

Drar hjem imårra.Var ute igår,artig,og middag hos Ronald og ungene idag,og ny middag hos Rita.

Fortsatt god påske, og vær forsiktig.

GID.

Hæls di ainner,stor klæm fra mamma

08.apr.2010 kl.00:28

Hei! Kjempebra blogg du har :D Ser jo kjempebra ut der borte!

Jeg lurte bare på om du kan fortelle litt om hvor du bor i NY?

Fikk dere bosted gjennom skolen eller fant dere det på egen hånd?

Og hvor mye penger bruker man i hverdagen der borte, hvor mye "lommepenger"

tok du med deg til usa?

Tina K.J.

08.apr.2010 kl.07:18

Hei! Takk for det, ja vi storkoser oss her!

I New York bor jeg i Nolita på Manhattan, like ved Soho. Utrolig bra område: nært skolen (15 min gåtur), shopping, subway, og ja - det meste! Trives veldig godt med området, og med leiligheten. Jeg bor på dobbeltrom sammen med reisevenninna mi, og vi deler leilighet med tre andre kjempegreie jenter fra Norge:) Bostedet fant vi via Gateway College sine nettsteder, og betalte rundt 30 000 for oppholdet vårt her (3,5 mnd ca). Passelig pris siden det er på Manhattan!

Hvor mye lommepenger man bruker er vanskelig å si.. I begynnelsen bruker man vel ganske mye, siden alt er nytt og man ser masse man vil kjøpe - da har man også gjerne med seg endel penger. Ellers går penger til mat, transport (subway, taxi, osv om man vil farte litt rundt), mobil, shopping osv..På Manhattan finner man alt mulig, både dyre og billige varer, så hvis man er flink å lete kan man få mye for pengene sine :) Jeg hadde vel med meg rundt 30 000 kroner da jeg kom hit, om jeg husker riktig, i tillegg fikk man storstipendet på 17 000 eller noe rett før vi kom hit. Men for å si det slik har jeg en god del igjen, siden vi "bare" får rundt 6000-7000 kroner de resterende månedene. Så jeg klarer meg værtfall kjempebra ;D

Håper du fikk svar :)

08.apr.2010 kl.19:46

Tuusen takk for at du tok deg tid til å svare :D

Det frister mer og mer å ta seg en tur til NY!

Tina K.J.

08.apr.2010 kl.23:27

Skulle bare mangle ;)) Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits