Pier 17

  • 06.apr.2010 // 07:26
Meg på Pier 17

Mandag ettermiddag bestemte vi oss for å nyte det fine været. Hele 23 grader ute idag! Dermed dro jeg, Benedicte og Ingrid sørøstover, til et av mine favorittsteder på Manhattan: Pier 17. Vi vandra litt rundt og tok noen bilder av utsikten der nede, før vi dro på det lille kjøpesenteret som befinner seg på innsiden av pier-bygget. Der har de noen søte små butikker med små ting man ikke finner ellers i byen. Min hovedfavoritt er Beyond the Wall, en bildebutikk som selger mye annet rart i tillegg. Brukte alt for mye penger der i sommer, som sier litt siden det er relativt billig der. Men idag kjøpte jeg bare en plakat fra Fight Club (yndlingsfilmen min), samt en dings til veggen min hjemme for å henge opp bilder i. Jippiii.


På sommeren kan man spille beach volley her! Og minigolf. Herlig.

Fotografen Ingrid

Æ lika den brua, ja.

Klarte å hindre Benny fra å hoppe fra kaia

Ingriiiiid


Snakkes!

2 kommentarer

06.apr.2010 kl.17:26

Får sååå lyst til å dra til NY når jeg leser bloggen din:D:D

Hvem bestemmer hvor dere skal bo osv?

xo

Tina K.J.

07.apr.2010 kl.02:44

Anonym: To ord til deg: GJØR DET. New York er fantastisk!

Hvor man vil bo bestemmer man selv :) Gateway har flere forslag/samarbeid de anbefaler på sine nettsider, som er veldig bra. Ellers kan man finne leilighet på egen hånd om man ønsker det..;D

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits