Heeeeerlig

  • 09.apr.2010 // 01:00

Meg og Ingrid i parken

Oh. My. God. Jeg tok meg den friheten og siterte Janice i Friends. For tenk, så varmt er det her. Temperaturmåleren smyger seg stadig over 30 grader (jepp, celsius), og livet er heeerlig i New York. Noen som har lyst å komme på besøk nå tenker jeg? Idag var jeg og Ingrid i City Hall Park og gjorde en oppgave i journalistikk, kjempekoselig. Ble sittende en stund og prate på en benk i sola, og så på alle de ulike folkene som tusla forbi. Ble til og med solbrent på den ene skuldra. Lekkert.

City Hall Park
Ebony & Ivory, dueversjonen
Vakkeeert
Ingrid;**
Noe filming på gang utenfor parken

Law & Order skulle visst spille inn en scene i nærheta neste uke
En eller annen statue

Igår kveld var det kjempevarmt enda, så vi lagde mat og satte oss på takterassen, hvor vi drakk øl og kosa oss skikkelig - med utsikten til Empire State Building i bakgrunnen. Nydelig. Sleit litt med den forbanna kyllingen, så slik gikk vi frem i leiligheta:

Tipper pappa fikk seg en latter nå, eller hva? Ellers hadde vi en litt morsom episode her igår kveld. Siden vi hadde tilbragt mye tid på takterassen var vi ganske skitne under beina (pga gulvmaterialet der oppe), så Benedicte bestemte seg for å vaske dem. I håndvasken. På verdens minste dass. Plutselig hørte jeg en uskyldig og desperat stemme rope på meg.. - Tiiiina? Ehh, æ treng litt hjælp her.. Da jeg så Benny stå der holdt jeg på å le meg ihjel. Hun hadde nemlig satte fast foten i vasken, og ble stående på en rar måte der inne.. Som den gode vennen jeg er, var det første jeg gjorde å hente kamera.

HAHAHAHAHA. Sånn stod hun en stund, før jeg hjalp henne ut. Stakkars..
Lite fornøyd.. Heheh

Men nå er det ut og nyte varmen igjen! Snakkes! :)


2 kommentarer

Beatrice

09.apr.2010 kl.23:29

Hej! va tvungen att kika in din blogg, klippte din mamma idag

och hon berattade om dig och din resa till usa,

blev bara så imponerad av det du gør :) super strongt!

Tina

12.apr.2010 kl.01:09

Hei! Hehe, tviler ikke :p Takk :))

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits