skole.skole.skole

  • 21.apr.2010 // 23:39


Hva skal jeg gjøre til høsten?

Det er det store spørsmålet. Helst ønsker jeg å bli igjen her i New York, det har vært den store drømmen min så lenge jeg kan huske. Samtidig ønsker jeg å reise jorda rundt, oppleve helt nye steder, før jeg blir gammel og stuck i Norge en plass. (Greit, nå overdriver jeg, but you get the point.) Studere i LA her i USA, eller en plass som Australia eller New Zealand frister ikke akkurat lite det heller.. Skulle ønske utdanning var rimeligere i utlandet, og at det var bedre utvekslingstilbud hos norske læresteder for høyere utdanning.


Den beste gjengen i Washington D.C. - legger ut innlegg om dagsturen senere !

Samtidig er det en annen del av meg som vil ta et eller annet hjemme i Norge (hvor det faktisk er billig å studere!), slik at jeg har noe grunnleggende å falle tilbake på dersom alt skulle gå i dass en dag. Dermed tror jeg det blir et årsstudium med psykologi enten i Bergen eller Trondheim, eller et annet årsstudium. Neste høst skal jeg gjøre noe mer interessant. Reising blir det uansett, om det så blir road trip gjennom statene, backpacking til Oseania, Afrika og Latin-Amerika, eller studier i New York eller LA.


World War II Memorial i Washington, en random "hilsen" til Sam og Courtney!

Bildet øverst i innlegget er en oversikt over hva jeg har søkt på, men det er egentlig bare de 5 første som er aktuelle for meg - satte de andre der i panikk egentlig. Kan endre rekkefølgen ut juni eller noe, så bare kom med innspill eller meninger om dere har. Aaaaner ikke hva jeg vil. Eller vet egentlig litt om hva jeg vil, men har ingen anelse om hvordan jeg skal komme meg dit, og er ikke akkurat lottomillionær heller. Hmm. Får kanskje begynne å spille lotto da.

Hva syns dere?

3 kommentarer

Ingrid

22.apr.2010 kl.04:14

BERGEN FTW

Mia

27.apr.2010 kl.12:41

Eyy, jeg har også søkt psykologi i både Bergen og Trondheim! =D

Tina K.J.

27.apr.2010 kl.15:47

Mia: Ikke verst! Mia Røgeberg?

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits