the hamptons

  • 27.apr.2010 // 16:11
"The Hamptons - Long Island's summer playground for the ultrarich"

Lørdag 24. april dro vi med klassen til The Hamptons, et ferieparadis på Long Island. Dit rømmer Manhattans rike elite til sine gigantiske sommerhus når storbyen blir for varm og overfylt av turister. Sommerhus til flere titalls millioner dollar var ikke noe sjeldent syn, og det ene huset var finere enn det andre. Det tok ca 2 timer å kjøre dit med buss, og første stopp var en nydelig strand utenfor Southampton. Utrolig vakkert, så rett ut i atlanter'n! Deretter kjørte vi gjennom sentrum, og videre til East Hampton. Det var enda en liten småby, som vi tuslet rundt i et par timer. Litt høye priser for et studentbudsjett, men ellers veldig fint! Bussen kjørte så videre til Sag Harbor, en fin liten havneby. Der spiste vi middag, og tuslet langs brygga til vi tok bussen hjem igjen. Kjempefin tur!


A: New York City. *1: Southampton. *2: East Hampton. *3: Sag HarborÅH! Jeg glemte å nevne noe spennende! Da jeg og Ingrid gikk hjem fra skolen mandag, syns jeg at det var noe kjent med en litt merkelig fyr som gikk samme vei som oss hjem.. Ligna veeeldig på en viss person.. Og tror du faenmeg ikke at jeg hadde rett, det var nemlig Jared Leto! Han stod sånn 20 cm fra oss, true story. Han hadde virkelig de skjærende isblå øynene han er kjent for, men.. Han hadde rosa mohawk.. Bummer, ikke helt min greie for å si det sånn. Men han hadde konsert på onsdag med bandet sitt, 30 Seconds to Mars, så var jo en grunn til det. Herregud, om jeg hadde sett han for 2 år siden hadde jeg sikkert svimt av, 30STM var favorittbandet mitt (er fortsatt ett av dem, altså).

Her er et bilde av Leto på 30STM-konsert som klassevenninna mi Cathrine tok


Snakkes!

4 kommentarer

Ingrid

27.apr.2010 kl.18:28

alltid moro når du oppdaterer, blir grønn av misunnelse, og gleder meg virkelig til det er min tur til å studere i NY! :-) kos deg masse!

Tina

27.apr.2010 kl.18:46

Hehe, gled deg ja! Du blir nok å få det minst like fint! Takk, kos deg du og ;D

Christian

30.apr.2010 kl.15:30

Heiii! :) Hva studerer du der borte da? :)

Tina

02.mai.2010 kl.00:20

Heii :) studerer foto og journalistikk med Gateway College, 1 semester! Kjempegøy ^^

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits