update & NBC studios

  • 03.mai.2010 // 03:48
Heisann! Har skjedd et par ting jeg har glemt å fortelle, så tenkte å oppdatere litt her.

Torsdag 22/4 hadde vi "fri" fra skolen, og hele klassen måtte møte opp på Museum of Modern Art (MoMA). Der tuslet vi rundt et par timer, mye rart å se på.. Ikke helt min greie fant jeg ut, lite spennende å finne der.. Kanskje jeg ikke var helt i museum-stemning den dagen. Vi gikk bare rundt og kommenterte all kunsten vi trodde vi selv kunne laget bedre, haha. Men, jeg fikk værtfall sett Tim Burton-utstillingen (delvis skuffende), og noen originale verk av Andy Warhol.







Senere samme dag møtte vi opp på Rockefeller Plaza, og fikk en tour rundt i NBC sine studio. Du vet, folkene bak Friends, The Office, House, tidligere David Letterman, Late show with Jimmy Fallon, Saturday Night Live, osv. Var en kort, men spennende omvisning. Dessverre er Friends-studioet og de største settene i LA, men fikk være i studioet til Dr. Oz show (som var Lettermans studio tidligere), fikk sitte i studioet til Late Night with Jimmy Fallon, se Saturday Night Live-studioet, og se et av sminkerommene. Åh, jeg vil jobbe med amerikansk tv! Fikk dessverre ikke tatt bilder på omvisningen..

Det beste med touren var vel NBC-butikken, hvor de solgte masse effekter fra Friends, The Office, House, Heroes, osv. Kjøpte et forkle med "Central Perk" på (fra Friends), samt en matchende kopp, og et klistremerke med "that's what she said" på. Love it. Kafeen til NBC var dødskul også, bordene var interaktive, med Microsoft Surface innstallert. Sykt stilig. Var som en svær iPad på bordet, så vi kunne spille spill og sånn mens vi venta på klassen.






Snipers på taket til Radio City Music Hall

Fredag 23/4 var siste offisielle skoledag, litt merkelig å ikke skal ha timer lengre.. Synes tida har gått aaalt for fort, vi kom jo hit i GÅR gjorde vi ikke? Uansett, eksamen har tatt opp endel tid i det siste, har 10 dager med hjemmeeksamen + 3 dager refleksjonsrapport etterpå. Alt teller tilsammen 100% av karakteren min, så det gjelder å gjøre en innsats. Har kommet litt i gang med ideen min, ferdig med 1/3 kilder, men er fortsatt en god del som gjenstår.. Går nok greit tilslutt!


Og så har Benedicte kjøpt seg MacBook! :D Og da vi var innom Apple Store i SoHo, var det sånn event der, hvor diverse filmskapere og deres skuespillere pratet om filmene sine. Alle hadde til felles at de vises på Tribeca Film Festival, festivalen som foregår nå for tiden, blant annet der hvor vi har klasserom. Der var bl.a. Oliver Platt fra "2012" og en rekke andre filmer, og Thomas Ian Nicholas fra American Pie. Ellers har jeg og Amanda vært på Magnolia Bakery i Bleecker street, kjent fra Sex and the city. Syns ikke cupcakene var såååå gode alle skal ha det til, var helt greit liksom. Men søte var de, og stod i stil til butikken!



Random bilde av hybel-trakta vår. Fancy, huh?

Ikke verst heller at gata vår (Elizabeth street) var delvis sperra for parkering og slik, fordi Kate Hudson spiller inn film (Something Borrowed) der? Traileren hennes stod sånn 30 meter fra huset vårt, så det har vært mange paparazzier i området i det siste, for å si det sånn. Og på mandag denne uka skal en film kalt The Oranges spille inn en scene her i gata også. Leighton Meester, Adam Brody, Hugh Laurie og en rekke andre spiller i den, ikke verst nabolag vi bor i altså!



Something Borrowed spilte inn en scene inni Spring Lounge, en bar to kvartaler fra oss

Snakkes!

Én kommentar

Eirin

04.mai.2010 kl.11:36

Heldigriser !!! :D

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits