ridgefield

  • 04.mai.2010 // 07:29


Fredag 30. april dro jeg til Connecticut og ble til lørdag. Der besøkte jeg diverse folk jeg ble kjent med i sommerferien, var bl.a. hos noen venner av familien som bor i byen Ridgefield. Utrolig nydelig plass, mange Manhattan-beboere som bor der på sommeren. Og når jeg vinner i lotto og blir rik skal jeg definitivt ha et digert sommerhus der. Hadde det kjempegøy, nøt det fine været (rundt 30 grader), koste meg masse! Fikk også jobbet litt med eksamen. Tok endel bilder av de fine husene man finner i byen, er en smule interessert i arkitektur kan man vel si. Elsker den klassiske New England-stilen, med shutters på siden av vinduene. Litt kjedelige bilder, men jeg poster noe av det likevel jeg.
Snakkes!

3 kommentarer

ehjy0yeeah

04.mai.2010 kl.07:33

Kjempe fint design :)

kommentere tilbake ? :)

eirin

04.mai.2010 kl.11:46

hehe, jeg tar også alltid bilder av stilige/søte hus hvor enn jeg er! :)

tante Cecilie og onkel Ulle

08.mai.2010 kl.21:09

Hei Tina!

For noen flotte hus! Vil også ha sommerbolig der! :-) Skjønner at du stortrives! :-)

Tusen hjertelig takk for den flotte gaven og kortet til lillemor! Den kom i dag. Det var utrolig flotte klær! Den flotte sommer "drakten" med solhatt og de søte små skoene. :-) Og de stilige bodyene med "skjørt"! Vi gleder oss til å prøve det på! :-) Mange klemmer fra oss tre i Ulvsvåg.

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits