17. mai + siste dager

  • 04.jul.2010 // 19:55


Herregud. Der var nesten to måneder rast forbi siden forrige innlegg jeg skrev her. Føler meg gammel når jeg sier det, men det er sykt så fort tiden flyr. Siden jeg kom hjem til Norge 20. mai har jeg møtt familien og alle vennene mine igjen, vært i konfirmasjon, jobbet, sovet, og ikke minst savnet. Savnet New York. Og det savnet, det er stort det. Det er godt å være hjemme, misforstå meg rett, men alt er bare så annerledes. Det er for få mennesker her. Ikke butikker nok. Og gatene her holder et konstant lavt lydnivå, (som ville vært mistenkelig lavt i New York) og jeg klarer ikke venne meg til det. Lyden av ulende sirener utenfor soverommet mitt her hjemme ville skremt meg midt på natten, i motsetning til i New York hvor ulingen og alt bråket hjalp meg til å sove dypere.

Men, jeg trives. Endelig er sommeren kommet hit også, og i sommer skal jeg kose meg med godtfolk, grilling, festing, jobbing og avslapning før jeg vender nesa mi mot Trondheim i august. Der skal jeg mest sannsynlig ta et årsstudium med psykologi, og jeg både tror og håper det blir spennende. Jeg liker faktisk skole, og jeg tror studenttilværelsen er noe jeg kan trives godt med. Neste høst vil jeg derimot tjene penger og så reise litt mer. Det klør i beina, jeg vil se verden.

Jeg har utsatt å skrive om de siste dagene av mitt New York-opphold gang på gang, men nå er endelig dagen her.
4. juli, USAs nasjonaldag. Det er forresten sykt å tenke på at jeg feiret den i Connecticut for nøyaktig et år siden. Anyways. De siste dagene i fantastiske New York brukte vi til litt mer sightseeing, vi festet, spiste på restauranter, hadde avslutningsmiddag med Gateway med utsikt over Brooklyn Bridge, vi kjørte limo, feiret Norges nasjonaldag den 16. mai (! faktisk, ja) i Brooklyn, shoppet og.. shoppet. Hadde det utroooolig morsomt. Det er mye jeg kunne skrevet om de siste dagene, men skal spare dere for detaljene og heller legge ut et fåtall av de maaaange bildene som ble tatt.Så vil jeg bare takke alle jeg ble godt kjent med i New York for et fantastisk opphold. Spesielt mine roomies i 170 Elizabeth Street. Dere gjorde alle en fantastisk by enda mer fantastisk. Savner dere masse. Ser frem til en reunion i New York om ikke så alt for lenge!

Én kommentar

Karoline

18.jul.2010 kl.22:31

sv: Hei =)

Du får kjøpt de her:

http://www.argento.co.uk/Brands.aspx?BrandID=10&PartnerID=16&gclid=CIXx1Mz09aICFVErDgodIHJVig

Husk å følge med...Av og til har de salg ^^,

Skriv en ny kommentar

Tina K.J.

Tina K.J.

19, Bodø

Jeg er en 18 år gammel jente fra Bodø. Interesserer meg for blant annet venner, film, foto & medier, reising, musikk og mye annet. Drar til New York i februar for å studere journalistikk og medier ved Gateway College. Videre planlegger jeg å studere markedsføring i 3 år i samme by. Her kan du oppdateres om livet mitt i storbyen.

Kategorier

Arkiv

hits